Over Stiersco

De optelsom van onze passie voor bouwen en de nood aan kwalitatieve renovatiecapaciteit op onze woningmarkt, zorgde in 2014 voor de oprichting van het familiebedrijf Stiersco.

Peter en Eva startten als zaakvoerders waarbij Peter de operationele zaken leidt en Eva de administratie voor rekening  neemt. In 2015 werd de eerste werknemer in dienst genomen en uiteindelijk groeide er al een heel fijn team! Elkeen heeft zijn specialiteit, ruwbouw of afwerking, maar de grootste troef is de mooie samenwerking tussen deze verschillende afdelingen. Hiermee beschikt Stiersco over een echte meerwaarde die het verschil kan maken.

Stiersco wil naast het bekomen van tevreden klanten vandaag zich inzetten voor de kwaliteit van het bouwen van morgen. Bouwprofessionals in wording krijgen voluit kansen binnen het team. Wij bieden ruimte voor jongeren in duaal leren of voor andere collega’s die op zoek zijn naar een stageplaats.
Daarnaast worden nieuwe bouwtechnieken opgevolgd en genieten onze werknemers regelmatig een bijkomende vorming.

Wij zijn een bouwbedrijf in groei en kijken bijgevolg altijd uit naar nieuwe medewerkers.

Ben jij op zoek naar een fijne werkomgeving in de bouwsector waar er veel aandacht is voor samenwerken, evolueren en bijgevolg ook voor een gezonde verhouding werk-privé, dan horen wij het graag! Bel of mail ons, wij maken graag kennis met je.