Renovaties

‘Werken in huis’, het laat velen onder u beven en zuchten. Maar of het nu gaat om het halen van verplichte normen of om meer comfort en esthetiek, een goede voorbereiding is reeds half gewonnen.

 

Stiersco brengt uw noden en bijhorende baten in kaart en waar nodig geven wij u een breder advies, dit  gebaseerd op onze vakkennis of deze van betrouwbare partners. 

 

Heeft u bovendien slapeloze nachten van kleur- of materiaalcombinaties? Dan zal ons geoefend oog u bijstaan in uw keuze. 

 

Bij aanvang der werken denkt u er best aan om de werkplek in de mate van het mogelijke te ontruimen, zo kunnen we uw woning en bezittingen sneller en nauwkeuriger beschermen voor we aan het echte werk beginnen.

 

Van goede afspraken houden we. Wij staan open voor al uw vragen en opmerkingen en trachten hier optimaal rekening mee te houden. Waar het kan bieden wij u graag onze flexibiliteit. 

 

Bij oplevering van het werk overlopen wij vanzelfsprekend met u de geleverde diensten.

 

Het is voor ons een eer dat wij voor onze klanten prestaties mogen leveren, wij laten onze werkplek dan ook met trots na. U hoeft  geen schoonmaak meer te beginnen bij het einde der werken.

 

Graag stellen wij voor u een offerte op binnen een aanvaardbare termijn.  Geen enkele offerte is gelijk, wij besteden hier dan ook tijd en zorg aan. 

 

Had u een bepaalde timing van de werken in gedachten? Wees tijdig met uw aanvraag en houd rekening met eventuele andere werken die u ook nog plant. Misschien zijn er overlappende zaken waarmee  rekening kan gehouden worden. 

 

Voor aanvang der werken vragen wij een voorschot volgens vastgelegd tarief.

 

Heeft u suggesties of bent u overtuigd? Mail of bel ons!